TAKE A BREAK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Take a Break. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 19:56 Had ook nasi besteld, oakkrn ze bami in. Ik bellen en zeggen ze geen nasi meer. Ze hadden moeten bellen rn zeggen dat ze op zijn. Nu moet ik voor 1 extra bami betalen.
22 mei 2024 om 8:11 Patat was droog, kapsalon was ook erg droog, helemaal niet warm en een dode salade op de bovenkant. Groot portie patat met saus besteld en het was zelfs kleiner dan de normale patat zonder. Bezorgtijd was een half uur, maar duurde langer dan een uur.
20 mei 2024 om 20:22 Goede service goed eten
13 mei 2024 om 5:46 Super lekker
5 mei 2024 om 20:47 Duurde niet lang. Misschien 40 minuten. Maar helaas was alles al koud.
4 mei 2024 om 21:56 lekkere dik gevulde kip kapsalons !! Zoals het hoort met lekker veel kip
26 apr 2024 om 22:21 Veel te laat bezorgd en het eten was koud!
15 apr 2024 om 15:06 Burgers weer heerlijk. Friet ook, alleen waarom geven jullie zo weinig friet? 3,75 voor een patatje met en ik schrok gewoon hoe weinig friet jullie een geven. Jullie zijn best prijzig maar de burgers zijn lekker nu alleen de friet nog
7 apr 2024 om 9:47 Het bezorgen duurde lang inverband met de iftar tijden waar ik begrip voor heb alleen toen ik m’n eten kreeg was het helaas lauw
6 apr 2024 om 18:18 Very bad service!
25 mrt 2024 om 15:13 Beste kapsalon in veenendaal goeie prijs en eten is echt niet normaal lekker. lekkere kleine pepers door de kapsalon maakt het af hoeveelheid is ook top zeker een aanrader. Bezorger is ook een vrolijke broeder!
15 mrt 2024 om 1:53 Patat was koud wn t broodje shoarma kun je geen broodje shoarma noemen..soort stokbroodje met een beetje vkees erin voor 9€..nee hier bestellen we niet meer